Ontmoetingsmiddag 20 november

Weet u nog van de gezellige soosmiddagen? Of de gezelligheid tijdens het koffiedrinken. In een tijd waar veel behoefte is aan een praatje en contact met anderen dachten we dat het tijd was voor iets nieuws met een oud en nieuw jasje. Veel verenigingen zijn gestopt door bestuursproblemen of andere zaken en dan hoor je: wat jammer het was altijd zo gezellig!

We organiseren daarom een leuke ontmoetingsmiddag voor iedereen die dit leuk lijkt. Man, vrouw, jeugd, dus voor alle leeftijden

Op dinsdagmiddag 20 november gaan we van start.

Van 14.00-16.00 uur in “De Harmonie”.

 

Wij hebben voor een winterprogramma al enige ideeën en vragen ook u wat u graag wilt. U kunt op die middag ideeën inleveren om zo samen in de wintermaanden 1 keer per maand elkaar te ontmoeten. Soms ook op een andere middag misschien, om iedereen de kans te geven mee te doen.

Even een paar suggesties:

Samen na een kopje thee ( voor wie dat wil) een spelletje spelen: sjoelen, scrabble, rummikub. In december voor wie dit leuk lijkt: bloemschikken en in het voorjaar weer de fietsclub nieuw leven inblazen, of samen wandelen. (Dit in verschillende categorieën; bijvoorbeeld ook als je niet zo ver kunt lopen wil je wel eens een blokje om toch?)

Naast deze middagen dus ruimte voor nieuwe ontmoetingsmomenten die hieruit voort komen.

Wij trappen af en u denkt mee aan het vervolg!

We ontmoeten elkaar als geloofsgenoten in “De Ontmoeting”. Gasten meenemen kan altijd!

Wij zien u graag op dinsdag 20 november.

Reacties zijn gesloten.