Kerk weer open: reserveren voorafgaand aan de dienst!

Het  is mogelijk om met maximaal 60 mensen bij elkaar te komen in één ruimte.

We hanteren dezelfde regels en protocollen als vorig jaar tot er een volgende of volledige versoepeling mogelijk is. De versoepeling betekent inmiddels dat we weer met elkaar mogen zingen in de dienst en dat weer weer mogen koffiedrinken na de dienst.

Dit houdt daarom nog steeds in:

 

 

  1. Dat u zich voor iedere kerkdienst moet aanmelden via het aanmeldsysteem, als u aanwezig wilt zijn. Mensen die  op de bonnefooi komen hebben de kans naar huis gestuurd te worden omdat de reserveringslijst vol is.
  2. Dat u een plaats krijgt toegewezen op volgorde van binnenkomst. We mogen niet door elkaar lopen of elkaar passeren in rijen. We kunnen dus niet uitgaan van ‘eigen’ of vertrouwde plekjes.
  3. Als u niest, hoest, keelpijn of andere griepverschijnselen heeft, u alsnog niet naar de kerk mag komen. Wilt u zich dan ook afmelden? Dit lijkt ons duidelijk voor iedereen.
  4. We houden 1,5 meter afstand.
  5. We komen binnen via De Binding en houden ons aan de instructies van de coördinatoren.
  6. Er zijn looproutes in het hele gebouw.

Het aanmelden, hoe gaat dat ook al weer?

Het  aanmelden geldt voor de eerstvolgende zondag en moet iedere week opnieuw. U kunt kiezen uit de volgende momenten en manieren:

Telefonisch:  06-41 91 30 92.

  • woensdag van 19.30 uur tot 20.30 uur.
  • donderdag van 19.30 tot 20.30 uur.

Deze telefoon wordt door verschillende kerkenraadsleden bemand.

Per email naar reserveren@pgmusselkanaaleo.nl

  • De hele week tot en met vrijdagmiddag 18 uur.

 

Oppas en Kindernevendienst

Ouders die graag naar de kerk willen met hun kind(eren) dienen zich wel  op te geven met de naam/namen  van het kind/de kinderen zodat bekend is of er inderdaad oppaskinderen zijn en er dus leiding aanwezig moet zijn.

Ditzelfde geldt voor de kinderen van de kindernevendienst. U dient de kinderen vooraf op te geven voor deelname aan de kindernevendienst zodat gezorgd wordt dat er leiding aanwezig is in de kerk.  Ouders met kinderen zullen zo worden geplaatst dat de kinderen zonder problemen de kerk kunnen verlaten om naar de kindernevendienst te gaan.

Coördinatoren

Er zijn coördinatoren aanwezig die alles in goede banen leiden en iedereen een plaatsje wijzen op de juiste afstand van elkaar. Van u wordt verwacht dat u deze aanwijzingen opvolgt. Huisgenoten mogen bij elkaar zitten.

Digitaal diensten volgen:

Het blijft natuurlijk nog steeds mogelijk om digitaal naar de dienst te luisteren en te kijken via  https://kerkdienstgemist.nl/stations/435

Als u inlogt op onze website  https://www.pgmusselkanaaleo.nl/  kunt u naast de dienst bekijken ook de zondagsbrief lezen op de pagina Diensten/liturgie.

 

 

Reacties zijn gesloten.