Kerk weer open vanaf 13 juni

Het is zover!!

Vanaf 5 juni is het weer mogelijk om met maximaal 50 mensen bij elkaar te komen in één ruimte. Organisatorisch moeten er nog een aantal dingen geregeld worden waardoor het voor onze gemeente weer mogelijk is om vanaf zondag 13 juni aanwezig te zijn in de kerk.

Op zondag 6 juni zullen als eersten de kerkenraadsleden die bevestigd worden of afscheid nemen in de kerk aanwezig zijn.

 

We gaan vanaf juni dezelfde regels en protocollen hanteren als vorig jaar tot er een volgende of volledige versoepeling mogelijk is.

Dit houdt daarom nog steeds in:

  1. Dat u zich voor iedere kerkdienst moet aanmelden via het aanmeldsysteem, als u aanwezig wilt zijn. Mensen die  op de bonnefooi komen hebben de kans naar huis gestuurd te worden omdat de reserveringslijst vol is.
  2. Dat u een plaats krijgt toegewezen op volgorde van binnenkomst. We mogen niet door elkaar lopen of elkaar passeren in rijen. We kunnen dus niet uitgaan van ‘eigen’ of vertrouwde plekjes.
  3. We mogen niet zingen met elkaar in verband met grote verspreiding van aerosolen (hele fijne ademdruppeltjes).
  4. Als u niest, hoest, keelpijn of andere griepverschijnselen heeft, u alsnog niet naar de kerk mag komen. Wilt u zich dan ook afmelden? Dit lijkt ons duidelijk voor iedereen.
  5. We houden 1,5 meter afstand.
  6. We komen binnen via De Binding en houden ons aan de instructies van de coördinatoren.
  7. Er zijn looproutes in het hele gebouw.

 

Het aanmelden, hoe gaat dat ook al weer?

Het  aanmelden geldt voor de eerstvolgende zondag en moet iedere week opnieuw. U kunt kiezen uit de volgende momenten en manieren:

Let op: de eerste zondag is dus 13 juni!

 

Telefonisch:  06-41 91 30 92.

  • woensdag van 19.30 uur tot 20.30 uur.
  • donderdag van 19.30 tot 20.30 uur.

Deze telefoon wordt door verschillende kerkenraadsleden bemand.

 

Per email naar reserveren@pgmusselkanaaleo.nl

  • De hele week tot en met vrijdagmiddag 18 uur.

 

Oppas en Kindernevendienst

Op moment van schrijven is nog niet duidelijk of de oppas en de kindernevendienst ook weer van start gaan op 13 juni. Zodra hier meer over bekend is hoort u dat via de afkondigingen tijdens de dienst. Houdt er voorlopig dus rekening mee dat er geen oppas of kindernevendienst is, mocht u met uw kinderen de dienst willen bezoeken.

 

Coördinatoren

Er zijn coördinatoren aanwezig die alles in goede banen leiden en iedereen een plaatsje wijzen op de juiste afstand van elkaar. Van u wordt verwacht dat u deze aanwijzingen opvolgt. Huisgenoten mogen bij elkaar zitten.

 

Digitaal diensten volgen:

Het blijft natuurlijk nog steeds mogelijk om digitaal naar de dienst te luisteren en te kijken via  https://kerkdienstgemist.nl/stations/435

Als u inlogt op onze website  https://www.pgmusselkanaaleo.nl/  kunt u naast de dienst bekijken ook de zondagsbrief lezen op de pagina Diensten/liturgie.

 

 

Reacties zijn gesloten.