Events en groepen

Voor de jeugd zijn er speciale diensten. Kijk onder het kopje Diensten/door het jaar wanneer die gehouden worden. https://www.pgmusselkanaaleo.nl/diensten/vieringen/

 

De Werkgroep Jeugd streeft er naar een paar keer per jaar een activiteit te organiseren voor de jongeren vanaf de middelbare schoolleeftijd, al dan niet gecombineerd met ‘oudere’ gemeenteleden. Dit seizoen worden de activiteiten voor met name de jongste groep kinderen, georganiseerd met de groep Ontmoetingsmomenten. Hou daarom de mededelingen op de website en de vermelding in Kerknieuws in de gaten voor aangekondigde activiteiten!

 

BIJBELSTUDIE/PRAATGROEP CHRISTELIJKE THEMATIEK

Een groep jongeren van onze gemeente is gestart met een bijbelstudie groep/praatgroep. Een terugkerende samenkomst om het geloof te verdiepen in de breedste zin van het woord. Iedereen is welkom om zich aan te sluiten. Graag zelfs, hoe meer zielen…..

Onder het genot van een kop koffie/thee of fris praten over God, Jezus, de Heilige geest, angsten twijfels, projecten met christelijke organisaties, zendingswerk etc., etc., etc. Niets is ons te veel en alle inbreng is welkom.

Lijkt het jouw leuk om met mede-kerkgenoten over het geloof te praten, meer kennis van de bijbel te vergaren of wil je alledaagse onderwerpen bespreken meld je dan aan bij ds. Wim van de Griend of bij Jeroen Tempel.

Reacties zijn gesloten.