Rock Solid

Rock Solid

Elke 2 week komen er ongeveer 9 jongeren naar de Rock Solid avond. Hier behandelen we elke keer een thema, we lezen uit de bijbel, spelen spelletjes, gaan met elkaar in gesprek en hebben vooral heel erg veel lol met elkaar. We hebben een eigen muzieklijst gemaakt, dus ook elke keer worden er veel liedjes gedraaid, de avonden sluiten we altijd af met lekker chillen, een zak chips en wat drinken. Daarna  gaan  we vaak tafelvoetballen of zoeken elkaar op om lekker te kletsen. De jongeren zijn enthousiast en dat maakt ook de leiding enthousiast! Het seizoen wordt afgesloten met bijvoorbeeld een BBQ.

Na de zomervakantie starten we op de maandagavond.
Dan is ook de catechisatie-avond zodat is besloten dit af te wisselen. Dus de ene maandagavond catechisatie en de andere avond Rock Solid. De eerste keer Rock Solid is op 25 september, de volgende op 9 oktober, enz.

Ben jij 11 jaar als we weer gaan starten en lijkt het jou ook leuk om samen met jongeren tussen 11 en 15 jaar bij elkaar te komen en het gezellig te hebben? Kom dan ook langs. En neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

Rock Solid groet,

Marianne en Pascal Brinks

Marieke Alons en Harma de Vries

 

Reacties zijn gesloten.