Rock Solid

Rock Solid

Elke 2 week komen er ongeveer 9 jongeren naar de Rock Solid avond. Hier behandelen we elke keer een thema, we lezen uit de bijbel, spelen spelletjes, gaan met elkaar in gesprek en hebben vooral heel erg veel lol met elkaar. We hebben een eigen muzieklijst gemaakt, dus ook elke keer worden er veel liedjes gedraaid, de avonden sluiten we altijd af met lekker chillen, een zak chips en wat drinken. Daarna  gaan  we vaak tafelvoetballen of zoeken elkaar op om lekker te kletsen. De jongeren zijn enthousiast en dat maakt ook de leiding enthousiast! Het seizoen wordt afgesloten met bijvoorbeeld een BBQ.

Rock Solid is op de zondagavond.
We wisselen dit af met de week waarin catechisatie wordt gegeven. Dus de ene maandagavond catechisatie en de andere zondagavond Rock Solid. Bijv. op 5 februari catechisatie en op 11 februari Rock Solid, enz.

Zit jij in groep 8 en lijkt het jou ook leuk om samen met jongeren tussen 11 en 15 jaar bij elkaar te komen en het gezellig te hebben? Kom dan langs. We beginnen om 18:30 uur en stoppen om 20:00 uur. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

We hopen jullie op deze avond te ontmoeten!

Marianne en Pascal Brinks

Marieke Alons en Harma de Vries

 

Reacties zijn gesloten.