Catechisatie seizoen 2023-2024 vanaf 18 september

De maandag na startzondag willen we graag weer starten met de catechisatie. Jongeren vanaf de middelbare schoolleeftijd zijn van harte welkom in een zaal van de Binding (achter de kerk).

Omdat er nu ook een Rock Solid club is op de maandagavond, hebben we besloten om de catechese om de maandag te doen. Dus de ene week catechisatie en de daaropvolgende week Rock Solid.

Maar zoals gebruikelijk willen we het seizoen starten zoals we het ook geëindigd zijn; namelijk met ETEN!!   We beginnen maandag 18 september met een snackavond, gezellig samen een patatje eten met iets erbij om elkaar te leren kennen. We willen deze avond graag om 18.00 uur beginnen.

De “gewone” catechisatie begint dan op 2 oktober en dan beginnen we om 19.00 uur.  Deze avonden duren tot 19.45 uur.  Onder voorbehoud gaan we dan dus 2 weken later weer verder, enzovoorts.

Ellen Strockmeijer heeft haar stokje overgedragen aan Marianne Koops. Ellen heeft het vele jaren gedaan maar heeft nu andere taken op zich genomen. Ds. Wim en Siebe of Marianne zullen aanwezig zijn dit seizoen.

Groet,  ds. Wim, Siebe en Marianne.

 

Reacties zijn gesloten.