Beleid omtrent coronavirus

Naar aanleiding van de besluiten die het RIVM en onze overheid hebben genomen hebben wij als kerkenraad besloten deze adviezen op te volgen.

Dit houdt in dat er vanaf zondag 15 maart 2020 tot nader order geen kerkdiensten in onze kerk worden gehouden. Met ingang van zondag 22 maart aanstaande kunt u via kerkdienst gemist een dienst bekijken van onze eigen predikant, vanuit onze eigen kerk.

In de kerk zijn dan de predikant, een ouderling van dienst en mensen voor de bediening van beeld en geluid aanwezig.

U kunt als volgt de kerkdienst beluisteren: Ga naar de website van onze gemeente, www.pgmusselkanaaleo.nl, klik op kerkdienst volgen en klik vervolgens TV Musselkanaal.

Wij benadrukken ook nog eens dat het belangrijk blijft de aanwijzingen van het RIVM en overheid op te volgen. Ook wijzen wij u nog eens op de volgende link van de landelijke PKN: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

We hopen dat dit alles bij zal dragen aan de bestrijding van dit virus. We denken aan en bidden voor iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen wordt door dit virus. We bidden voor kracht voor iedereen die zich inzet voor de bestrijding van dit virus. We willen u vragen dit binnen uw omgeving zoveel mogelijk bekend te maken om in korte tijd zo veel mensen te kunnen bereiken.

Wij wensen u allen Gods zegen toe.

Met hartelijke groet,
De kerkenraad van de Protestantse Gemeente Musselkanaal e.o.

 

Reacties zijn gesloten.