Aanmelden kerkdienst

Vanaf 1 juli  is het weer mogelijk om met maximaal 100 mensen bij elkaar te komen in één ruimte. Dat betekent voor onze kerkzaal 70 personen.

De kerkenraad heeft de hiervoor  vereiste maatregelen en protocollen uitgewerkt. Eén van de belangrijkste dingen is dat we, ook in de kerk, te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Ook zijn er looproutes.

Om iedereen dezelfde kansen te geven om een dienst bij te wonen, moeten wij werken met een aanmeldsysteem. Als u graag weer naar de kerk wilt, moet u rekening houden met:

  1. Dat u zich moet aanmelden om dit kenbaar te maken. Als iedereen op de bonnefooi komt, zijn er waarschijnlijk veel te veel mensen in één keer en moeten we mensen naar huis sturen.
  2. Dat u een plaats krijgt toegewezen op volgorde van binnenkomst. We mogen niet door elkaar lopen of elkaar passeren in rijen. We kunnen dus niet uitgaan van ‘eigen’ of vertrouwde plekjes. Dit is voorlopig verleden tijd.
  3. We mogen niet zingen met elkaar in verband met grote verspreiding van aerosolen (hele fijne ademdruppeltjes).
  4. Als u niest, hoest, keelpijn of andere griepverschijnselen heeft, u alsnog niet naar de kerk mag komen. Wilt u zich dan ook afmelden? Dit lijkt ons duidelijk voor iedereen.

 

Het aanmelden, hoe gaat dat?

Aanmelden moet telefonisch  en kan via een apart telefoonnummer namelijk  06-41 91 30 92. Deze telefoon wordt door verschillende kerkenraadsleden bemand.

Daarnaast kunt u zich met ingang van heden ook per mail aanmelden.

Hiervoor is het volgende emailadres beschikbaar:

 

reserveren@pgmusselkanaaleo.nl

 

Dit aanmelden per telefoon of per mail moet iedere week opnieuw en kan op de volgende momenten en manieren:

Telefonisch:

  • woensdag van 19.30 uur tot 20.30 uur.
  • donderdag van 19.30 tot 20.30 uur.

Per email:

  • De hele week tot en met vrijdag.

U meldt zich dan aan voor de eerstvolgende zondag.

 

Het RIVM raadt nog steeds ouderen en andere kwetsbare groepen af om bijeenkomsten te bezoeken. Uiteraard willen we graag iedereen weer zien maar we vragen van iedereen om zelf te beoordelen of het verstandig is om te komen. Iedereen is uiteraard welkom.

 

Oppas

Vanaf zondag 5 juli is er ook leiding voor de oppaskinderen. Ouders die graag naar de kerk willen dienen zich wel met de kinderen op te geven zodat bekend is of er inderdaad oppaskinderen zijn en er dus leiding aanwezig moet zijn.

 

Kindernevendienst

Voor de kinderen van de kindernevendienst  is leiding geregeld en zij zijn welkom in de kerk. Ouders met kinderen zullen zo worden geplaatst dat zij zonder problemen de kerk kunnen verlaten om naar de kindernevendienst te gaan. Ook hier geldt, wel opgeven.

Coördinatoren

Er zijn coördinatoren aanwezig die alles in goede banen leiden en iedereen een plaatsje wijzen op de juiste afstand van elkaar. Van u wordt verwacht dat u deze aanwijzingen opvolgt. Huisgenoten mogen wel bij elkaar zitten.

Let op, dit zijn eisen uit het landelijk protocol van de PKN.

 

Digitaal diensten volgen:

Het blijft natuurlijk nog steeds mogelijk om digitaal naar de dienst te luisteren en te kijken via http://www.pgmusselkanaaleo.nl/kerkdienstgemist/. Ook kunt u het nieuws volgen via de website van de kerk of op onze facebookpagina: pgmusselkanaal e.o.

Reacties zijn gesloten.