20 jaar Open Huis in de Ontmoeting 4 oktober jl.

Om dit feestelijk te vieren stond de koffie/thee met iets lekkers klaar en er stond er  op het plein een springkussen voor de kinderen.

Dit jaar is het voor de 20e keer dat we tijdens de winkelweek een open kerk zijn voor iedereen die de feestweek in Musselkanaal bezoekt op de eerste vrijdag van de winkelweek. De allereerste keer hadden we tegen de 1000 bezoekers,  was er een expositie, een kinderuurtje in een speciale kinderhoek en waren er vertegenwoordigers van de PCOB. Ook was er een boekenmarkt en waren er  boeken van de evangelische boekenwinkel. Door de jaren heen is er veel veranderd en komen er minder mensen op bezoek maar voor velen is het een bekende stop tijdens hun bezoek aan de braderie.

Het is nog altijd een plezier om belangstellenden vanuit de gemeente en daarbuiten welkom te heten en een gesprek aan te gaan. Elkaar ontmoeten.

Ook kon men kennismaken met de nieuwe voorganger van onze gemeente, ds. Wim van de Griend. Op de foto staat hij links op de kansel, samen met twee van zijn voorgangers ds. Gert de Ruiter en ds. Ab Wolters.

Verder was er:

~De bekende stand van de evangelische boekenwinkel.

~ Een voorlichtingsstand van de 4 deelnemers uit onze kerk die als actiegroep voor World Servants aan het sparen zijn om volgend jaar uitgezonden te worden naar het project in Chigumba (Afrika).

~Zelfgemaakte kaarten te koop van onze creatieve dames die de verjaardagskaarten maken.

~Een tafel met informatiemateriaal: Kwartaalblad Petrus, boekje 95 Speldenprikken e.a.

Daarnaast was er een presentatie van alle activiteiten die we samen de afgelopen tijd gedaan hebben.

Reacties zijn gesloten.